Yrityksestä

HePa Group Oy
HePa Group Oy:n tarina alkoi vuonna 2018 suomalaisen rakennusalan ammattilaisten intohimosta luoda jotain ainutlaatuista. Yritys lähti tavoittelemaan korkealaatuista projektisuunnittelua, projektijohtopalveluita ja henkilöstöpalveluita, jotka olivat täysin räätälöityjä asiakkaiden tarpeisiin.
Alusta asti HePa Group Oy:n tavoitteena oli erottua perinteisistä toimijoista tarjoamalla innovatiivisia ratkaisuja ja korkealaatuista palvelua. Yrityksen perustajat ymmärsivät, että menestyvän projektin takana on tehokas suunnittelu, järjestelmällinen johtaminen, avoin viestintä ja sopivien henkilöstöresurssien tarjoaminen.
HePa Group Oy:n maine kasvoi nopeasti asiakkaiden tyytyväisyyden ja suositusten myötä. Yritys rakensi vahvoja kumppanuuksia eri toimijoiden kanssa ja laajensi palveluvalikoimaansa vastaamaan asiakkaiden monipuolisiin tarpeisiin. Projektisuunnittelijoiden, projektijohtajien ja henkilöstöpalveluiden asiantuntemus yhdistettynä HePa Group Oy:n innostuneeseen tiimiin loi vahvan pohjan menestykselle.
Vuonna 2022 HePa Group Oy kasvoi edelleen ja muuttui konserniyhtiöksi. Tässä vaiheessa yritys perusti tytäryhtiön nimeltä Hepa Group Remonttipalvelut Oy. Tämä uusi tytäryhtiö keskittyy erityisesti märkätilojen remontointiin ja tarjoaa laadukkaita palveluita. Näin HePa Group Oy vahvisti asemaansa alallaan ja laajensi osaamistaan entisestään.
Tänä päivänä HePa Group Oy jatkaa kasvuaan ja menestystään tarjoten kattavia projektisuunnittelun, projektijohtamisen ja henkilöstöpalveluiden ratkaisuja sekä Hepa Group Remonttipalvelut Oy:n tarjoamia märkätilaremonttipalveluita. Olemme ylpeitä siitä, että meidän projekteistamme tulee menestyksekkäitä tarinankerronnan ja tuloksellisuuden kautta. HePa Group Oy on sitoutunut jatkuvasti ylittämään asiakkaiden odotukset ja luomaan kestäviä kumppanuuksia. Meidän tarinamme jatkuu innostuneena ja valmiina tarttumaan uusiin haasteisiin rakennusalan dynaamisessa ympäristössä.
+358 40 032-46-55